Teamet på Helhet

Camilla Häggkvist

Camilla äger och driver Helhet sedan 2005. Hon har en gedigen erfaren och är en mycket duktig frisör som alltid ser till ett helhetsperspektiv för dig som kund. Hon är ett sprudlande energiknippe som alltid har ett stort leende på läpparna.

I sitt arbete är Camilla flexibel och idérik med stor trygghet i tekniskt kunnande när det gäller alla delar i vårt yrke. Hon är otroligt serviceminded och gör alltid sitt yttersta för att alla ska vara nöjda och glada.

Frida Byström

Frida har jobbat på Helhet sedan 2015. Kommer du till henne hjälper hon dig med stort engagemang för att ge dig det där lilla extra så att färgen och klippningen du vill ha ska bli perfekt!

I handen har hon ett avklarat Gesällbrev med mycket goda betyg. Fridas passion är hår som har färgats till ett naturligt resultat, med lång hållbarhet. Hon erbjuder även fransförlängning och hårförlängningar såsom Hairtalk och Zenhair.

Jennifer Hedin

Jennifer började jobba hos oss i slutet av sommaren och närmast jobbat på en salong i centrala Växjö. Med hennes expertis inom färg och oerhörda detaljseende där inget lämnas åt slumpen, gör att du kan få hjälp helt utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Är du ute efter ett fylligare eller längre hår så hjälper hon dig mer än gärna då hon är utbildad Hairtalk-stylist. Jennifers passion är blonda och naturliga färger.

Nora Danielsson

Nora är vår frisörelev som går sista året på gymnasiet, hon har praktik hos oss ons-fre.
Vid ett besök hos Nora känner du dig som kund väl bemött. Med hennes noggrannhet, värme och stor kunskap känner du dig trygg. Nora erbjuder klippningar och färgningar under handledning till ett reducerat pris.

Anki Lindström

Anki utför hudvårdsbehandlingar, bryn- och fransfärg samt massage i olika former. Hon är även utbildad Nagelterapeut och utför Shellac. Vill du få mer ifyllda bryn eller en eyeliner som inte försvinner när du tvättar ansiktet jobbar hon även med kosmetisk micropigmentering.

Alva Häggkvist

Alva är utbildad som Certifierad Nagelterapeut vid CND Sverige, hon har genomgått en gedigen utbildning under 1 år i Umeå. Alva jobbar med Gelénagelförlängningar, manikyrbehandlingar och Shellac. För att boka en behandling hos Alva var vänlig kontakta salongen.

Om Helhet

Sedan starten 2004 har vi tänkt på helheten. Hår, hudvård och naglar finns i vårt utbud av tjänster till dig som kund. Då fanns vi efter storgatan i Örnsköldsvik. 

Sedan 2017 flyttade vi till Nygatan 18 där vi nu kan erbjuda enskilda behandlingsrum och vi fick nyrenoverade lokaler. 

Kom och känn lugnet och njut av en egen stund där du blir ompysslad. 

Varumärken vi jobbar med

BOKA TID
exitphone-handsetcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram