VI PÅ HELHET

Camilla H

CAMILLA H är ägare av Helhet Hår & Make sedan 2006. Hon är en erfaren och mycket duktig frisör som alltid ser till ett helhetsperspektiv på dig som kund. Hon är ett sprudlande energiknippe som alltid har ett stort leende på läpparna. I sitt arbete är Camilla flexibel och idérik med stor trygghet i tekniskt kunnande när det gäller alla delar i vårt yrke. Hon är otroligt serviceminded och gör alltid sitt yttersta för att alla ska vara nöjda och glada.

Anki

ANKI är fd ägare av Bellamani nagel-& hudvård.

Anki jobbar nu hos oss torsdagar och fredagar. Hon utför hudvårdsbehandlingar, bryn- och fransfärg och massage i olika former. Hon är även utbildad Nagelterapeut och utför Shellac. Vill du få mer ifyllda bryn eller en eyeliner som inte försvinner när du tvättar ansiktet jobbar hon även med kosmetisk micropigmentering. Anki är till råga på allt även utbildad tandsköterska och erbjuder därför tandblekning hos oss där du får en skena formad efter dina tänder. Priserna för hennes behandlingar hittar du längst ner på vår Prislista.

Camilla L

CAMILLA L är tjejen som står med båda fötterna på jorden och hos henne vågar du känna dig trygg. Sina goda kunskaper använder hon för att tillsammans med DIG, skapa den perfekta looken. Hon gillar att göra allt från klassiska herrklippningar till klädsamma färgningar och har en fulländad fingertoppskänsla att få till den perfekta pagefrisyren. Camilla passar dig som vill koppla av vid ditt frisörbesök.

Frida

FRIDA har jobbat hos oss sedan hon gick sin frisörutbildning på Parkskolan och har nu slutfört sina elevtimmar här hos oss. Kommer du till henne hjälper hon dig med stort engagemang för att ge det där lilla extra för att färgen du vill ha ska vara perfekt! Med hennes otroliga noggrannhet lägger hon ner tiden som behövs för att du som kund ska känna dig extra nöjd.

VÅRA VARUMÄRKEN

Kevin-Murphy-Hair-Care-Products