VI PÅ HELHET

_WBG8298

Camilla H

CAMILLA H är ägare av Helhet Hår & Make sedan 2006. Hon är en erfaren och mycket duktig frisör som alltid ser till ett helhetsperspektiv på dig som kund. Hon är ett sprudlande energiknippe som alltid har ett stort leende på läpparna. I sitt arbete är Camilla flexibel och idérik med stor trygghet i tekniskt kunnande när det gäller alla delar i vårt yrke. Hon är otroligt serviceminded och gör alltid sitt yttersta för att alla ska vara nöjda och glada.

_WBG8257

Frida

FRIDA är vår super duktiga Trainee som finns här hos oss varje dag! Frida är väldigt självgående och bra på att komma med egna förslag och initiativ. Vi finns alltid till assistans för Frida när hon behöver oss, hon gör nu sina sista timmar inför gesällprovet.

camilla_L

Camilla L

CAMILLA L är tjejen som står med båda fötterna på jorden och hos henne vågar du känna dig trygg. Sina goda kunskaper använder hon för att tillsammans med DIG, skapa den perfekta looken. Hon gillar att göra allt från klassiska herrklippningar till klädsamma färgningar och har en fulländad fingertoppskänsla att få till den perfekta pagefrisyren. Camilla passar dig som vill koppla av vid ditt frisörbesök.
(Camilla är tillbaka och jobbar torsdagar mellan 9-16 och vissa fredagar mellan 12-16.30)

_DSC7181

Anki

ANKI är fd ägare av Bellamani nagel-& hudvård.

Anki jobbar nu hos oss torsdagar och fredagar. Hon utför hudvårdsbehandlingar, bryn- och fransfärg och massage i olika former. Hon är även utbildad Nagelterapeut och utför Shellac. Vill du få mer ifyllda bryn eller en eyeliner som inte försvinner när du tvättar ansiktet jobbar hon även med kosmetisk micropigmentering. Anki är till råga på allt även utbildad tandsköterska och erbjuder därför tandblekning hos oss där du får en skena formad efter dina tänder. Priserna för hennes behandlingar hittar du längst ner på vår Prislista.

_WBG8145 - Kopia

Isabel

ISABEL  har efter några år i andra städer landat hemma i Övik igen. Med erfarenhet i ryggen slår hennes hjärta lite extra för att få forma frisyrer och hårfärger utifrån dina vardagsrutiner och önskemål. Hon har utbildnings- och handlednings ansvar för elever. Isabel jobbar även med hårförlängning som hon verkligen gillar. Vill du ha fransförlängning eller stylingtips hjälper Isabel dig gärna med det.

VÅRA VARUMÄRKEN

Kevin-Murphy-Hair-Care-Products